Krisztofer és A PIZZA

pizza

Történetünk egy hűvös februári vasárnap reggelre nyúlik vissza. Főhősünk nem törődve azzal, hogy már előző nap is üres volt a hűtő fittyet hányt a dologra. Az éjszaka elteltével már másképp állt a dologhoz, miután olyan korgó gyomorral ébredt, mint még senki más ezen kerek e világon.

Mi tévő legyek? Gondolta Krisztofer! Egyek vagy ne egyek? Odaszaladt a hűtőhöz, hogy jól tele tömi a púpot, de hát mint tudjuk nem a vásárlásról ismerik őt a lányok a faluban.

Ekkor jutott eszébe, hogy akár rendelhetne is… Honnan is kéne rendelni és mit? Csak egy lehetőség jutott az eszébe ami a Stefano Pizza and Bar volt. Rendelését villámgyorsan leadta és várt.

Nem kellett sokat várnia és már kopogtatott is a futár a friss gőzölgő pizzával. Emberünk mit sem törődve a futár testi épségével kitépte kezéből és meg nem erősített források szerint 73 másodperc alatt pusztította el. Többen is állítják a faluban, hogy guinness rekordnak megfelelő teljesítmény volt a tette.

Így hát főhősünk ezt a „megterhelő” napját is sikeresen túlélte, köszönhetően a Stefano Pizza and Bar-nak.

István

István

Stefano Pizza & Bar tulajdonos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

pizza

Krisztofer és A PIZZA

Történetünk egy hűvös februári vasárnap reggelre nyúlik vissza. Főhősünk nem törődve azzal, hogy már előző nap is üres volt a hűtő fittyet hányt a dologra. Az éjszaka elteltével már másképp állt a dologhoz, miután olyan korgó gyomorral ébredt, mint még

Tovább olvasom »